חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאייה בנוסח ולנסיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
פאייה בנוסח ולנסיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' פרגית עוף
30 יח' שרימפס קריסטל (מקולף עם ראש וזנב)
30 יח' גוף קלמארי פרוס
1. פלפל אדום
2. בצלים בינונים
6. שיני שום
1. גבעול סלרי אמריקאי
100 גר שעועית ירוקה חלוטה
1. יח' עגבניה קלופה ומרוקנת מגרעינים
400 גר' אורז עגול
1/2 גר' זעפרן פתוח עם ציר רותח
כ-600 מ"ל ציר דגים
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית פפריקה חריפה
1/4 כפית פלפל שחור
6. כפות שמן זית
2. כפית מלח (לפי הטעם)
2. לימונים
אופן ההכנה
חותכים את כל הירקות לרצועות דקות. חותכים את הבשר לקוביות קטנטת.
מחממים המחבת שטוחה ורחבה את שמן הזית,מטגנים את הבשר,מוסיפים את הירקות עד להזהבה מתבלים.
מוסיפים את האורז, העגבניות,הקלמארי, מערבבים היטב ומנמיכים את האש.
מוסיפים את ציר הדגים החם ומבשלים 10 דקות.
מניחים את השרימפס מעל, מבשלים עוד 10 דקות על להבה נמוכה, עד לסיום ספיגת הציר.
מכסים במגבת ונותנים מנוחה 10 דקות.
לפני ההגשה מקשטים ברבעי לימון טריים
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור:
שתף את המתכון