חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת




פינידו - לחמניות גבינה
Votes: 1
דירוג: 5
You: 5
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
לחמניות ממוצא בולגרי שמורכבות מבצק שמרים וגבינות, המתכון רץ במשפחה מדור לדור בהצלחה רבה.
פינידו - לחמניות גבינה
Votes: 1
דירוג: 5
You: 5
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
לחמניות ממוצא בולגרי שמורכבות מבצק שמרים וגבינות, המתכון רץ במשפחה מדור לדור בהצלחה רבה.
הוראות הכנה
מרכיבים
½4 כוסות קמח לתבנית בינונית ו- 5 כוסות לתבנית גדולה.
2 כוסות מים (ל- ½4 כוסות קמח) .
ו- ¼2 כוסות מים (ל- 5 כוסות קמח).
½ חבילת שמרית.
100 גרם חמאה.
2 כפיות מחוקות מלח.
200 גר' גבינה בולגרית.
100 גר' גבינת קשקבל מגוררת.
1 חבילת קוטג'.
מס' גרגירי סוכר.
אופן ההכנה
שמים את הקמח בקערה.
יוצרים גומה בקמח.
לשים את השמרים בגומה עם גרגירי הסוכר.
מסביב לגומה מפזרים את המלח (שלא יגע בשמרים).
מוסיפים לסירוגין את המים בתוך הגומה ולשים לבצק אחיד!
מוסיפים את הקוטג' והגבינה הבולגרית ולשים שנית לבצק אחיד.
משמנים תבנית בחמאה, משטחים בה את הבצק, ומתפיחים במשך שעתיים שלש. מפזרים מספר טיפות שמן רגיל באופן שווה מעל הבצק .חותכים לריבועים שווים בגודל הרצוי ,מפזרים את הגבינה המגוררת . מפזרים את החמאה באופן שווה על כל התבנית, מעל הבצק.
אופים למשך כ- 30 דקות ב-180°c. עד להזהבה.
לאחר שמוציאים מהתנור, חותכים לריבועים לפי הסימונים, ומגישים חם.
מגיש: yafa
מקור: עצמי (בולגרי אסלי)
שתף את המתכון