חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פנקייקס מעולים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנקייקס שקלים להכנה וטעימים מאוד , הכי קרובים למקור שנתקלתי
פנקייקס מעולים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנקייקס שקלים להכנה וטעימים מאוד , הכי קרובים למקור שנתקלתי
הוראות הכנה
מרכיבים
כוס חלב
2 ביצים
3 כפות סוכר חום
2 כפות חמאה ממומסת/ שמן איגוזי לוז(טעים יותר לדעתי)
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפיה
חצי כפית מלח
תמצית וניל
#חומרים לגיוון:
ליקר בננה/שוקולד/קסיס
1-2 בננות מעוכות
או כל פרי אחר לפי הטעם (פירות יער, דובדבנים, תותים)
אגוזי פקאן, לוז (לפי הטעם שלכם)
אופן ההכנה
(אפשרי גם במיקסר חשמלי) בקערה מערבבים חלב, ביצים, סוכר, חמאה/שמן.
אחרי שערבתם/ן את הרטובים ניתן להוסיף את כל החומרים לגיוון שציינתי.
מוסיפים קמח מנופה, אפקת אפייה ומלח, טורפים היטב לתערובת חלקה.
מחממים את המחבת עם מעט חמאה/שמן, ובעזרת מצקת יוצקים פנקייקס מהבלילה.
מטגנים על אש בנונית עד קטנה עד הופעת בועות קטנות, הופכים ומטגנים חצי דקה נוספת.
עורמים את הפנקייקס בצלחת ומגישים מיד (חשוב מאוד שזה יהיה מיד כי אם הם לא חמים זה פשוט לא אותו דבר).
אותם ניתן להגיש עם סירופ מייפל/שוקולד, או איזה סירופ עם פירות שמופיע גם כן בקינוחים.
מגיש: nitz
מקור: מבוסס על סגנון (שונה עי)
שתף את המתכון