חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"פנקייק" במילוי גבינה כנען
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחת בוקר מעולה.גם עם קפה של הערב משתלב מצוין. בתאבון!!!
"פנקייק" במילוי גבינה כנען
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחת בוקר מעולה.גם עם קפה של הערב משתלב מצוין. בתאבון!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
כום וחצי קמח
2 כפות סוכר
2 כוסות חלב
½ כוס שמנת מתוקה
1 גביע של אשל
50 גר' חמאה מומסת
למילוי:
1/3 מכמות של אריזה גבינת כנען
250 גר' גבינה לבנה לאפיה שף לבן
3/4 כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מערבבים היטב עם סוכר 2 ביצים, מוסיפים חלב ושמנת מתוקה-מערבבים.
תוך בחישה מוסיפים בעדינות את הקמח, מערבבים ומוסיפים אשל, מערבבים ומוסיפים חמאה מומסת. יש לקבל בלילה נוזלית סמיכה .מטגנים את הפנקייק על אותה מחבת שחיממנו בו את החמאה.
מילוי:
מערבבים את כל המרכבים יחד.ניתן להוסיף כפית קפה,שוקולית, סוכר לפי הטעם.
על פנקייק המוכן מורחים את המלית, מקפלים ו... מ. מ. טעים!
מגיש: סלבה
מקור:
שתף את המתכון