חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת בטטה וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
פשטידת בטטה וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
הוראות הכנה
מרכיבים
4 בטטות חתוכות לפרוסות
1 גביע שמנת חמוצה
1 כוס קמח
1/2 כוס שמן
1 ביצה
1 שן שום כתושה
חצי כפית פטרוזיליה יבשה
1כפית פפריקה מתוקה
קורט אגוז מוסקט
כפית מלח
פלפל שחור
חצי חבילת גבינת עיזים חתוכה לפרוסות
50 גרם גבינה בולגרית
50 גר' של גבינה צהובה מגורדת
50 גבינת מוצלרה מגורדת
אופן ההכנה
מבשלים את הבטטות כ20 דק' עד שהם רכות מעט.
בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים.
בתבנית בקוטר 24' מסדרים בשכבות.
אופן הסידור:
שכבת בטטות,שכבה אחת של פרוסות גבינת עיזים, לאחר מכן שכבה מהתערובת כ5 ס"מ גובה,
וכך חוזר בחזרה, יש לדאוג שהשכבה האחרונה תיהיה התערובת.
מפזרים מעל מוצרלה ומכניסים לתנור- 45 דקות ב-180 מעלות.
מקררים מעט ומגישים.
בתאבון
מגיש: yafa
מקור:
שתף את המתכון