חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תרד עם גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בואו תראו ותטעמו פשטידה שיודעת להוציא מהתרד את המיטב, brועוד בכזאת קלות והנאה.
פשטידת תרד עם גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בואו תראו ותטעמו פשטידה שיודעת להוציא מהתרד את המיטב, brועוד בכזאת קלות והנאה.
הוראות הכנה
מרכיבים
בצק עלים
650 גרם תרד קפוא
150 גרם גבינה בולגרית (עדיפות שלי - בולגרית עזים של פיראוס)
150 גרם גבינת פטה
3 ביצים
4 כפות קמח
פלפל שחור גרוס
3 כפות שמן זית
1 כף מלח גס
אופן ההכנה
מרדדים את הבצק ומכניסים לתבנית מלבנית בינונית, או עגולה, באופן שהבצק גולש מעבר לדפנות.
מפשירים את התרד, מנקזים את המים ומניחים בקערה.
מוסיפים את הגבינות מפוררות, ביצים, פלפל וקמח, ומערבבים היטב.
מחממים תנור ל-200 מעלות. שופכים את העיסה על הבצק.
יוצקים את שמן הזית על דפנות הבצק ומעליו, ומפזרים את המלח הגס.
אופים כ-20 דקות, או עד שהבצק מוכן.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון