חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צ'ורוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עשוי מבצק, מטוגן בתוך שמן עמוק, בתוספת ריבת חלב. קינוח מהמטבח הברזיאלי.
צ'ורוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עשוי מבצק, מטוגן בתוך שמן עמוק, בתוספת ריבת חלב. קינוח מהמטבח הברזיאלי.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס מים
100 גרם חמאה
קורט מלח
¼1 כוסות קמח לבן לא תופח
3 ביצים
¼ כוס סוכר
קורט קינמון
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מרתיחים את המים, המלח, הסוכר והחמאה בסיר. כאשר התערובת רותחת שופכים פנימה את כל הקמח בבת אחת ומערבבים במרץ בכף עץ כדקה, עד שנוצר כדור של בצק אחיד שניתק מדפנות הסיר. טורפים את שלוש הביצים ומוסיפים אותן יחד לסיר, אגב בחישה מתמדת. מוסיפים גם את הקינמון וממשיכים לבחוש עד שהתערובת חלקה ואחידה. מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם פיה בצורת כוכב, כך שכשמזליפים ממנה החוצה את הבצק מתקבלות רצועות בעובי אצבע ובמרקם קורדרוי עבה. מחממים את השמן לטיגון (לפחות בגובה של שלושה סנטימטרים) בסיר גדול. כעת, או שמזליפים היישר לתוכו רצועות צ'ורוס באורך נקניקייה, או שמזליפים אותן על נייר אפייה, סוגרים כל רצועה ללולאה ומעבירים לשמן. מטגנים עד שהצ'ורוס מזהיבים. מוציאים בכף מחוררת ומניחים על ניר סופג. כשכל הצ'ורוס מוכנים, מפזרים עליהם כף או שתיים של סוכר ומגישים עם שוקולטה חמה (ע"ע) או עם ריבת חלב.
מגיש: dylam
מקור: קפטן קוק עם גיל חובב
שתף את המתכון