חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוגל אטריות מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פצצה של קוגל, כי היא עונג שבת אמיתי brוגם פצצת אנרגיה לא מעטה. brמה שבטוח, זה שהנאה מובטחת עם כל חתיכה.
קוגל אטריות מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פצצה של קוגל, כי היא עונג שבת אמיתי brוגם פצצת אנרגיה לא מעטה. brמה שבטוח, זה שהנאה מובטחת עם כל חתיכה.
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם אטריות צרות וארוכות
200 גרם מרגרינה
3 כפות שמן
3 כפות גדושות סוכר
3 ביצים
3 תפוחי עץ גרנד גדולים מגוררים גס.
100 גרם שזיפים יבשים קצוצים
100 גרם צימוקים כהים
100 גרם אגוזי מלך או לוז
3 כפות קמח תופח
½ כפית קנמון
½ כפית אגוז מוסקט
½ כוס סוכר
½ כפית מלח
2 תבניות אינגליש קייק, או תבנית עגולה 26.
מעט מרגרינה לשימון
אופן ההכנה
מבשלים את האטריות במי מלח לפי הוראות היצרן, מסננים ומצננים (רצוי לטפטף מעט שמן עליהן כדי שלא תדבקנה) ושמים בקערה.
במחבת עמוקה - ממיסים את המרגרינה, שמן וסוכר עד לקבלת קרם קרמל בצבע דבש כהה.
יוצקים קרמל על האטריות ומערבבים עד שכל האטריות מתכסות בקרמל.
טורפים את הביצים ומוסיפים לאטריות.
מערבבים ומוסיפים את שאר המצרכים לפי הסדר, תוך כדי בחישה עדינה.
משמנים את התבני/ות במעט מרגרינה, יוצקים את עיסת האטריות ואופים 2-3 שעות בחום נמוך (150) עד לקבלת גוון חום.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור: טובה ארן
שתף את המתכון