חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

קציצות בשר ברוטב עגבניות עם פטריות
קציצות בשר טעימות מאוד נחטפות אצלנו בתוספת אורז לבן
הוראות
מרכיבים
  1. בשר טחון
  2. 1בצל
  3. 1 תפוח אדמה
  4. כרפס
  5. 1ביצה
  6. מלח לפי הצורך
  7. פלפל
  8. לרוטב:
  9. 3עגבניות
  10. שום
  11. פלפל ירוק חריף
  12. כף רסק עגבניות
  13. מלח
  14. פלפל
  15. מרק עוף
  16. פפריקה
  17. קופסא פטריות שמפניון טריות
אופן ההכנה
  1. לגרד את הבצל ותפוח האדמה במגרדת דקה, לסחוט, להוסיף לבשר. להוסיף כרפס, קמח לפי הצורך, ביצה,פלפל. ללוש היטב ליצור קציצות . לטגן בצל בסיר, להוסיף 3 עגבניות, שני שום לפי הטעם, פלפל ירוק חריף.לתת לזה להתאדות קצת, להוסיף כף רסק עגבניות, להוסיף מים לפי כמות הרוטב הרצויה. פטריות שמפניון טריות, להקפיץ. להוסיף לסיר את הקציצות ומעל זה את הפטריות המוקפצות.
  2. לבשל 40 דקות על אש קטנה.