חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת פרסבורגר פרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
רולדת פרסבורגר פרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לבצק :
4 כוסות קמח (560 גר')
½ שקית או קובית שמרית
½ שקית משפר לאפיה ביתית של שמרית
3/4 כוס אבקת סוכר (90 גר')
300 גר' חמאה
1 ביצה + חלמון
¼ כוס חלב (50 מל')
גרידה מחצי לימון
½ כפית מלח
חומרים למלית פרג:
3 כוסות פרג טחון , טרי
1 כוס סוכר(200 גר')
1 כף דבש
¼1 כוסות חלב
½ חב' חמאה (50 גר')
גרידת לימון מ-1 פרי
1 ביצה
4 כפות אגוזים קצוצים
2 כפות צימוקים
אופן ההכנה
להכנת המלית:
1. מרתיחים יחד חלב,סוכר,חמאה,גרידת לימון ודבש.
2. מסירים מן האש,מוסיפים את הפרג,האגוזים והצימוקים.
3. נותנים למלית להתקרר למשך 5 דקות ומוסיפים את הביצה
אופן ההכנה:
1. מערבבים 2 דקות בקערת מיקסר עם "בוחש גיטרה" את הביצה, חלמון, חלב, אבקת סוכר וחמאה.
2. מוסיפים את הקמח והשמרית (קוביה יש לפורר או להמיס) ומערבבים עוד 3 דקות במהירות בינונית .
3. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בעובי 1/2 ס"מ .
4. מורחים את המלית על 3/4 משטח הבצק ומגלגלים לרולדה.
5. בעזרת סכין יוצרים חריצים אלכסוניים (3 מ"מ עומק) במרחק 2 ס"מ אחד מהשני.
6. מברישים בביצה טרופה, מתפיחים כחצי שעה ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות צלסיוס כ- 20 דקות.
מגיש: יוסף ל
מקור: הקונדיטור מיקי שמו מקונדיטורית שמו
שתף את המתכון