חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבועי ריבת חלב ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתחתית אפויה של בצק חמאה מצופה בריבת חלב ושוקולד מתקבלים ריבועים מתוקים ומושחתים, brלא מסובכים להכנה.
ריבועי ריבת חלב ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתחתית אפויה של בצק חמאה מצופה בריבת חלב ושוקולד מתקבלים ריבועים מתוקים ומושחתים, brלא מסובכים להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם חמאה
1/4 כוס סוכר
1 חלמון
150 גרם קמח
למילוי:
300 גרם ריבת חלב
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
1 כף חמאה
1 כף חלב
אופן ההכנה
במעבד מזון קטן מעבדים את החמאה, הסוכר והחלמון.
מוסיפים את הקמח ומעבדים לפרורים.
מעבירים לקערה ואוספים לבצק. נמנעים מעיבוד יתר.
מרפדים תבנית בגודל 20X20 ס"מ בנייר אפייה, ומשמנים בחמאה.
משטחים את הבצק בעזרת הידיים בשכבה אחידה בתחתית התבנית,( ואפשר להשתמש בכוס כמערוך קטן כדי ליישר את הבצק).
אופים בחום של 190 מעלות עד להזהבה (כ-25 דקות). מוציאים מהתנור ומצננים.
כשהבצק קר, מורחים עליו את ריבת החלב בשכבה אחידה. מכניסים למקרר לשעה.
ממיסים אתהשוקולד עם החמאה והחלב, על אדים או בזהירות במיקרוגל.
שופכים את את השוקולד החם על ריבת החלב, מיישרים בעדינות במרית.
מנערים את התבנית ודופקים אותה בעדינות על משטח העבודה כדי ליישר את השוקולד. מעבירים לשעתיים במקרר.
חותכים לריבועים בגודל כ-3X3 ס"מ ומעבירים לעטרות נייר ( מנג'טים).
מגיש: שרון שני
מקור: דורעם גונט
שתף את המתכון