חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שקדי מרק/קרוטונים לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שקדי מרק/קרוטונים לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפיות שמן
מעט מלח
פלפל שחור טחון טרי
1/4 כוס מים רותחים
6 כפות קמח מצה
1 ביצה גדולה, טרופה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות
בסיר קטן מערבבים השמן עם מלח ופלפל שחור. מוסיפים מים רותחים
ומביאים לרתיחה.
מוסיפים לסיר, תוך ערבוב נמרץ את קמח המצה.
מתקבלת תערובת צמיגה וחלקה.
מורידים מהאש, מחכים 2-3 דקות ומערבבים פנימה בנמרצות, ביצה
טרופה.
שמים דף ניר אפיה בתבנית שטוחה.
משמנים או מרטיבים את כפות הידים ויוצרים כ 24 כדורונים
קטנים של עיסה. מניחים על ניר האפיה בתבנית.
אופים במשך כ-20 עד 25 דקות.
מתקבלים "שקדי מרק" זהובים ונפוחים.
להשאיר בתנור לייבוש (לאחר כיבוי ופתיחה חלקית של הדלת)
מגיש: קיבי
מקור: ynet
שתף את המתכון