חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפו"א מטוגנים בתיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדובר בתבשיל יחסית פשוט אבל מדויק מכיוון שטעות בהנחת בצל לדוגמה יכולה לגרום לקבלת סוג של פירה מטוגן וזה לא מרוצים פה.
תפו"א מטוגנים בתיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדובר בתבשיל יחסית פשוט אבל מדויק מכיוון שטעות בהנחת בצל לדוגמה יכולה לגרום לקבלת סוג של פירה מטוגן וזה לא מרוצים פה.
הוראות הכנה
מרכיבים
תפו"א - 4 ממוצעים
חצי ראש בצל
שתי שיני שום
אופן ההכנה
חותכים את התפו"א לפרוסות דקות כחצי ס"מ עובי
קוצצים את החצי ראש בצל לחתיכות קטנות (תשמשו בבלנדר או משהו חבל על העיניים)
מחממים מחבת (רצוי להשתמש במחבט טוב עם ציפוי נגד הדבקה) עם שכבת שמן שתכסה את התחתית. ניתן לראות שהמחבת חם מספיק כאשר גרגיר מלח שנזרק עליו מתחיל לצקצק.
כאשר המחבת חם מספיק יש לקחת חלק מהבצל הקצוץ ולפזר על המחבת. מעל השכבה של הבצל יש לשים שכבה של תפו"א (בערך שתסתיר את הבצל מהעין) ואז עוד שכבת בצל דקה ועוד שכבה של תפו"א וככה עד שהמחבת מתמלא. חשוב שאחרי שתמלאו את המחבת ישאר לכם בערך שליש מהבצל שקצצתם.
יש לטגן את התפו"א על אש קטנה תוך ערבוב כל 5 דקות. עדיף שכל עשר דקות מתוך 20 הם יהיו מתחת למכסה.
אחרי משהו כמו 20 דקות יש להוסיף את שארית הבצל ולערבב אותו עם התפו"א. כאשר התפו"א נראים שחומיםזהובים ואז מוסיפים את השום הגרוס (חשוב שיהיה באמת גרוס...) מערבבים ונותנים לזה להיטגן עוד איזה 5 דקות מתחת למכסה. זהו מוכן.
מגיש: sardukar
מקור: מתכון משפחתי
שתף את המתכון