מחממים את שמן הזית בסיר גדול ורחב ממתכת (שיכול גם להיכנס לתנור). מוסיפים את הבשר ואוטמים מכל הצדדים. מוסיפים את הבצל ומטגנים ביחד עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את הכרישה, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים את השום והצ'ילי ומערבבים שוב. מוסיפים את היין הלבן ובעזרת כף עץ מגרדים את כל מה שנדבק לתחתית הסיר. מוסיפים את ציר העוף ואת הגזר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים את תפוח האדמה המטוגן ואת הכרישה המטוגנת. מכסים ומבשלים כך כחצי שעה. מעבירים לתנור שחומם מראש למאה ושמונים מעלות ללא מכסה למשך כרבע שעה נוספת.