6. מוסיפים 4 כוסות מים + כף מלח גס מרתיחים ומבשלים על אש קטנה 1/2 שעה. מוציאים את הקצף שנוצר.
7. מוצאים את חלקי העוף ומבשלים עוד 1/4 שעה את הבשר.
8. מורידים מהאש.
7. לוקחים סיר כבד וגדול. אני השתמשתי בסיר חימר גדול . מניחים בתחתית 1/3 מכמות הגזר. מוצאים את הבשר מהנוזלים ומוסיפים במרכז. מוסיפים את חלקי העוף מסביב.
8. מכסים בגזר הנותר, מפזרים פלפל שחור בנדיבות. אני מוסיף גם כפית זרעי כמון.
9. מוסיפים את נוזלי הבישול.
10. מפזרים כף סוכר. מרתיחים ומבשלים 10 דקות.
11. בנתיים שוטפים האורז ומשרים במי ברז עם חופן מלח גס לפחות 10 דקות.
12. מוציאים את חלקי העוף הגדולים מוסיפים את האורז המסונן מעל הגזר. מוסיפים מעט מלח ומרתיחים. המים צריכים להיות כסנטימטר מעל האורז. מוסיפים במידה וחסר. מניחים מעל את חלקי העוף.
13. כשהמים נספגים קצת יוצרים גומות בתוך האורז מכסים במגבת ובמכסה.
14. מבשלים על אש קטנה 20 דקות.
15. פותחים את הכיסויים , יוצרים בעדינות גומות . אם האורז נראה יבש מדי ולא מוכן מוסיפים קצת מים רותחים.
16 . בתיאבון. מגישים עם סלט ירקות ו/או סלט חצילים.