לוקחים את הגבינה + 2 כפות אעירית+ פטרוזליה קצוצה דק + כפית טימין קצוצה (אפשר גם יבשה + פלפל רצויי לבן – מערבבים
לוקחים יריעת ניילון נצמד ומניחים, עליה מניחים פרוסות סלמון מחבילה אחת כאשר יוצרים שטיח עם חפיפה קלה בין הפרוסות. אם רחב מידיי מעבר לרוחב היריעה אפשר להניח חלק ולהמשיך אחר כך.
מורחים בצורה נדיבה אך אחידה מהגבינה (צריך לזכור כי יש עוד פרוסות)
ומגלגלים עם הניילון הנצמד
בתום העבודה מכניסים למקפיא לחצי שעה שהגליל "יתפוס צורה"
לאחר מכן חותכים את הגליל ברוחב 2-2.5 ס"מ מניחם על הצד על המגש כך שיראו את ה"שבלול".
רוטב
לוקחים 3 כפות ין לבן +3 כפות חומץ בן יין לבן + בצל ירוק קצוץ (רק החלק הלבן). מרתיחים ומצמתמים לחצי