1. לנפות את הקמח בקערה, ליצור גומה ובתוכה להוסיף את כל החומרים.
2.לאחר שהשמרים תפחו, ללוש ביד עד לבצק אחיד (הבצק רך) ולתת לתפוח כ-15 דקות, להרטיב את הידיים וללוש שוב. לתת לנוח 15 דקות. לשמן סיר כולל המכסה (אפשר סיר של ג'חנון או סיר עם מכסה וללא ידיות פלסטיק).
3. לייצר כדורים או שושנים (לייצר כדור, להשטיח אותו למשטח אובלי ולגלגל כמו רולדה קטנה) להניח במסודר בקרקעית הסיר (אם מייצרים שושנים אז להעמידם כך שהגלגול ייראה מלמעלה) ולתת לתפוח עד שהבצק מגיע 3/4 מגובה הסיר. לאפות בחום בינוני (180 מעלות) למשך 50 דקות.