חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

כנפי העוף של (?K,F.C )"קאנטאקי פרייד ציקן" מדהים!!!
הכנפיים הנמכרות ביותר בעולם brכנפיים מטוגנות בציפוי גס חריף מאוד brמעדן אמיתי
הוראות
מרכיבים
  1. 1 ק"ג כנפי עוף נקיות מחולקות לכנף ושוק
  2. 3 כוסות קורפלקס טבעי ללא טעמים מרוסק לציפוי
  3. 1 כוס קמח תירס לציפוי
  4. 2-3 בלילת ביצים
  5. 1 כף אבקת מרק
  6. 4 כפיות אבקת צילי חריף
  7. 2 כפיות אבקת שום
  8. מלח
  9. שמן לטיגון
אופן ההכנה
  1. שלב א'
  2. מבשלים את כנפי העוף בסיר עם מים רותחים כ 5 דקות מסננים ומניחים ליבוש
  3. שלב ב'
  4. 1.במעבד מזון ביתי גורסים גס את הקורנפלקס ומעבירים לקערה
  5. 2. בקערה נפרדת מניחים את קמח התירס וכל התבלינים ומערבבים היטב
  6. 3. בקערה שלישית את בלילת הביצים
  7. 4. מחממים סיר טיגון עמוק
  8. 5. לוקחים כל כנף טובלים בביצה , קמח תירס ושוב ביצה ולקורפלקס
  9. 6. מטגנים עד הזהבה קלה בלבד ומניחים על נייר סופג כך עד טיגון כל הכמות
  10. 7. מחממים תנור ל 180 מעלות ומסדרים את הכנפיים על תבנית אפיה
  11. מכניסים לתנור עד להזהבה עמוקה מוציאים הופכים את הכנפיים ומחזירים
  12. לתנור עד הזהבה עמוקה של הצד השני
  13. מוציאים ואוכלים בעוד חם