חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

מוס מחית ערמונים עם קצפת – מונט בלאן-הנס ברטלה
מונט בלאן brמתכון קלאסי לקינוח השחיתותי ביותר על פני אדמות: brמחית ערמונים עם קצפת מעל. brתעזבו אתכם מקינוחי שוקולד למיניהם, הדבר הזה הוא הדבר האמיתי. brמי שיודע להכין מרנג, מוזמן להגיש את הר המתיקות הזה brעל המרנג
הוראות
מרכיבים
  1. חומרים:
  2. 1 ק"ג ערמונים (או מחית ערמונים מוכנה)
  3. ליטר חלב
  4. 1/4 1 כוסות מים
  5. 1/4 1 כוסות סוכר
  6. 1 כפית תמצית וניל, או גרגירים מ-1/2 מקל
  7. 1 קופסה שמנת מתוקה
  8. 1 כפית תמצית וניל נוספת
  9. 2 כפות סוכר
אופן ההכנה
  1. 1. חורצים ומבשלים את הערמונים כ-10 דקות, מוציאים, ומקלפים משתי
  2. הקליפות.
  3. 2. מכינים באן מרי (סיר קטן על סיר מים רותחים) ומעבירים אליו את הערמונים
  4. הקלופים עם ליטר חלב.
  5. 3. מבשלים את הערמונים בתוך החלב עד שהם מתרככים ממש, מוציאים אותם
  6. למסננת בכף מחוררת ואת החלב – שופכים לכיור.
  7. 4. ממיסים את הסוכר במים ומוסיפים את הערמונים. מבשלים אותם בסירופ הזה עד
  8. שהוא מצטמצם בשליש ואז מורידים מהאש.
  9. 5. מניחים להתקרר קצת ואז מוסיפים את הוניל, מערבבים וטוחנים לצלחת הגשה
  10. דרך מסננת או בלנדר. חשוב לתת למחית לרדת אל הצלחת ולא לדחוס את מה
  11. שמתקבל. השתדלו בכל מקרה לקבל צורת הר.
  12. 6. מקררים היטב. להגשה מכינים קצפת מהשמנת המתוקה, עם וניל וסוכר, ומגישים
  13. עם הקצפת מעל. הר מושלג ומושלם בטעם ערמונים.