חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

מרק עגבניות עם בשר – פמידוריאני (בשפה גרוזינית)
מאכל מומלץ.
הוראות
מרכיבים
  1. בשר בקר, פרוס – 1 ק"ג
  2. בצל גדול, קצוצ – 1
  3. כף שמן – 1
  4. עגבניות טריות, מרוסות – 1 ק"ג
  5. שום, מעוכות 6-8 שינים
  6. עלי דפנה – 2
  7. מים – 2 ליטר
  8. פטרוזיליה, קצוצה דק – חצי כוס
  9. שמיר, קצוצ דק – רבע כוס
  10. פלפלון חריף, חתיכה
  11. פלפל שחור
  12. מלח
אופן ההכנה
  1. מאדים בסיר את פרוסות הבשר כחצי שעה. לאחר שהנוזלים מתאדים מוסיפים את הבצל וכף זמן
  2. ומטגנים מעל להבה בינונית עד שהבשר יתרכך.
  3. מוסיפים עגבניות, שון ועלי דפנה ומבשלים 20 דקות. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  4. מוסיפים את עשבי התיבול ואת הפלפלון החריף ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 10 דקות נוספות
  5. גיוון: אפשר להשתמש בטפלי עוף או גרונות הודו במקום בבשר.