1. מערבבים את הקמח, קורנפלור ואבקת האפייה, מוסיפים בהדרגה מי הסודה עד לקבלת מרקם סמיך אך לא יותר מדיי.
2. מעבירים לקירור עד השימוש. (לא יותר מזה, עדיף כמה שפחות).
רוטב צ'לי תפוז:
1. מערבבים את הסוכר, מיץ התפוזים, הג'נג'ר, הלימון והפלפל צ'ילי בסיר בינוני ומביאים רתיחה פעם אחת בלבד!.
2. מנמיכים ומבשלים 4-5 דקות נוספות.
והכל ביחד:
1. מטגנים את נתחוני הסלמון (לאחר ציפוי בטמפורה) ב190 מעלות (חם, אבל לא יותר מדיי, טפטפו מעט מהטמפורה לתוך השמן, אם היא תצוף ויהיו סביבה בועות קטנות – זה הזמן) עד להזהבה.
2. יוצקים מעל צ'ילי תפוזים ומקשטים עם קרישה מטוגנת חתוכה לרצועות דקות וארכות.