לחמם רבע כוס שמן בסיר טוב לחמין להוסיף לסיר את העגבניות חתוכות לארבע עליהם את הרסק את התבלינים לבשל מעט ולערבב מעט להוסיף את הגידים והבשר שריר לערבב עוד קצת להוסיף מעל את 4 כוסות האורז ריזוטו לשטח אותו היטב על הבשרים להוסיף מים מורתחים עד שיכסו את האורז מלמעלה שישאר מעט מים יותר מעל האורז לבשל חצי בישול כרבע שעה בערך לכבות את האש ולשים את הסיר על הפלטה למשך כל הלילה עד הבוקר שלמחרת לכסות את הסיר היטב בשמיכות צמר טובות שיתבשל היטב בתאבון תהנו