חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

סבו (חמין בוכרי מעדן ממש)
לאניני טעם וריח אורז עם גידים ובשר שריר קל מאד להכנה חצי בישול הבישול המושלם במשך לילה שלם על פלטה חשמלית לכסות היטב בשמיכת צמר כדי שיצא מוצלח
הוראות
מרכיבים
  1. 4 כוסות אורז ריזוטו עגול 5 עגבניות בשלות קטנות רצוי עגבניות תמר 2 כפות רסק עגבניות גידים של בקר טרי או קפוא לא משנה שריר בקר מספר 5 או 8 רצוי טרי אפשר להוסיף גם עצמות בקר טרי תבלינים ףפלפל שחור מלח פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
  1. לחמם רבע כוס שמן בסיר טוב לחמין להוסיף לסיר את העגבניות חתוכות לארבע עליהם את הרסק את התבלינים לבשל מעט ולערבב מעט להוסיף את הגידים והבשר שריר לערבב עוד קצת להוסיף מעל את 4 כוסות האורז ריזוטו לשטח אותו היטב על הבשרים להוסיף מים מורתחים עד שיכסו את האורז מלמעלה שישאר מעט מים יותר מעל האורז לבשל חצי בישול כרבע שעה בערך לכבות את האש ולשים את הסיר על הפלטה למשך כל הלילה עד הבוקר שלמחרת לכסות את הסיר היטב בשמיכות צמר טובות שיתבשל היטב בתאבון תהנו