מרתיחים את השמנת המתוקה (אך שומרים 2 כפות בצד). מרתיחים כדקה לעיבוי קל. מורידים מהאש ומערבבים פנימה את החרדל. מניחים את גפרורי תפוחי האדמה במים קרים לשעה. חותכים את הדג לקוביות בעובי 1 ס"מ. מערבבים את הביצה עם השמנת הנותרת ומצפים את הדג בבלילה. מערבבים את נתחי הדג בקמח עד שהדג כבר לא לח (הקמח נספג בבלילה שמצפה את הדג). מטגנים את הדג בשמן עמוק כשלוש דקות. מניחים על נייר סופג. מתבלים במלח ופלפל. מטגנים את גפרורי תפוחי האדמה להשחמה קלה ומוציאים לנייר סופג. ממליחים מעט.