2.לערבל את החמאה והסוכר עד שמקציף. להוסיף ביצה אחת ולהמשיך להקציף, להוסיף את שאר הביצים, אחת אחר השניה. עם הקצפה לאחר כל תוספת. להוסיף את כל החומרים ולערבב היטב.
3.להעביר את התערובת לתבנית 24 ולאפות במשך 15 דקות. להוציא את התבנית מהתנור ולהשאיר למנוחה במשך 10 דקות בטמפ. החדר.
4.לאחר עשר דקות המנוחה להחזיר לתנור לאפיה נוספת של עוד כשעה. או עד שהעוגה מוכנה.
5.אם העוגה משחימה מידי אפשר לכסותה בנייר כסף. לצנן את העוגה לחלוטין. לפני ההגשה אפשר לאבק באבקת סוכר.