מחממים מראש את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלסיוס). מערבבים בקערה את הקקאו, הקוקוס והקמח תופח מאליו. מקציפים את השמן עם הסוכר, לעיסה חלקה עד לקבלת קרם. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו וממשיכים להקציף במהירות גבוהה. מקטינים את מהירות ההקצפה, מוסיפים את היין, תמצית הוניל והרום ולאחר מכן מוסיפים את התערובת היבשה עד לקבלת עיסה אחידה. משמנים תבנית אפייה מוארכת ויוצקים לתוכה את הבלילה. אופים במרכז התנור כ- 40 דקות או עד שהקיסם עץ הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.