חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

עוף באגוזים – סציבי (בשפה גרוזינית)
הוראות
מרכיבים
  1. בצל קצוץ דק 300 גרם
  2. שיני שום 6
  3. מים 5 כוסות
  4. עוף בינוני חתוך
  5. אגוזי מלך 300 גרם
  6. כוסברה 100 גרם
  7. חומץ לפי טעם
  8. מלח
  9. פלפלון חריף , חתיכה
  10. קורט ציפורן , קורט קינמון , קורט זעפרן.
אופן ההכנה
  1. מאדים את הבצל עם 4 שיני שום בסיר קטן, בתוספת כוס מים , עד שהנוזלים יתאדו
  2. מצננים , טוחנים את התערובת המאודה ושמים בסיר בינוני, מוספים נתחי עוף
  3. ומטגנים מעל להבה נמוכה עד שהעוף יזהיב
  4. טוחנים פעמיים אגוזים עם שני שיני שום וכוסברה , שמים בקערה ומועכים . מוספים
  5. ארבע כוסות מים קרים ומערבבים היטב לאחר הערבוב מוספים לסיר ומביאים
  6. לרתיחה . מוספים חומץ, מלח ף פלפל, חריף , ציפורן , קינמון ומרתיחים
  7. מבשלים כחמש דקות מסירים מהאש מעברים את נתחי העוף לכלי הגשה
  8. ויוצקים עליהם את התערובת שבסיר . מערבבים בקערה קטנה את השומן
  9. שהצטבר בסיר עם זעפרן ויוצקים על העוף מצננים ומגישים , בתוספת רומי.