חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

פאי פרג חגיגי בנוסח שרתון סיטי טאוור
עוגת פאי פרג מהממת ביופיה ובטעמה
הוראות
מרכיבים
  1. החומרים הדרושים לבצק:
  2. 240 גר' חמאה
  3. 4 כפות אבקת סוכר
  4. 4 כפות מים
  5. קורט מלח
  6. כמה טיפות מיץ לימון
  7. 3 כוסות קמח
  8. החומרים הדרושים למלית פרג:
  9. 300 גר סוכר
  10. 360 מל חלב
  11. 300 גר פרג
  12. 2 חלמונים
  13. קליפת לימון מגוררת
  14. 75 גר צימוקים
  15. 5 כפות פירורי ביסקוויט
אופן ההכנה
  1. אופן הכנת הבצק
  2. אופן ההכנה:
  3. 1.לערבב הכל בפוד פרוססור עד שנהיה כדור בצק לכסות בניילון נצמדולקרר כמה
  4. שעות במקרר.
  5. 2.לרדד הבצק בתבנית פאי , להכניס למקפיא ל10- דקות, לכסות בנייר אלומיניום
  6. (לפזר מעט שעועית לבנה ליצרת משקולת) ולאפות כ15- דקות .
  7. אופן הכנת המלית
  8. 1. לבשל את כל חומרי המלית עד שרותח ומבעבע ולקרר.
  9. הרכבת העוגה ואפיה
  10. 1. לשטח המילוי על הבצק שנייר האלומיניום הוסר ממנולסדר מעל רצועות בצק
  11. שתי וערב,למרוח ביצה ולאפות בחום של 180 מעלות כ- 35 דקות.