1. בסיר מחממים את השמן/ חמאה ומוסיפים את הפתיתים ומטגנים על אש נמוכה כ2 דקות מוסיפים את הבצל ומטגנים עוד 2 דקות תוך ערבוב מוסיפים את העוף או הקלאמרי ומטגנים
עוד 2 דקות מוסיפים את התבלינים והשום עד הזהבה של הפתיתים.
2. מוסיפים 4 כוסות מים מכסים ומבשלים כ 7 דקות או עד שהמים נגמרים מסירים מהאש וממתינים כ 5 דקות עד לפתיחת המיכסה (כדאי לערבב אחרי 3 דקות בישול)
*** בגירסת פירות הים מניחים את השרימפסים כ 3 דקות לפני תום הבישול לאחר עירבוב הפתיתים