מגררים את תפוחי האדמה בפומפייה דקה. סוחטים את תפוחי האדמה היטב ואוספים את הנוזלים בקערית. מניחים את קערת הנוזלים בצד לכמה דקות כדי שהעמילן ישקע. שופכים את הנוזלים ומשאירים את העמילן.
מוסיפים לבצק את תפוחי האדמה המגוררים והמלח. מגררים פנימה בפומפייה דקה בצל אחד או שניים. מתבלים בהרבה פלפל שחור ומוסיפים את העמילן של תפוחי האדמה. מוסיפים את ¾ כוס הקמח הנותרת ומערבבים שוב.
מניחים לתפיחה ל-½ שעה..
מחממים את התנור לחום בינוני (180°c). משמנים היטב שתי תבניות "אינגליש קייק".
פורסים את הבצלים הנותרים ומרפדים את תחתית התבניות בטבעות. ממלאים את התבניות בבלילה על ל-¾ גובהן ומורחים את פני הבלילה בשמן.