חשוב לבחור קישואים עגולים נטולי פגמים, טריים וגדולים דיים למילוי. מסירים מהם כיפה ומרוקנים את תוכנם באמצעות כפית פריזיין (זהירות לא לחורר את הקישוא). שומרים את התוכן בכלי בצד. מומלץ גם ליישר מעט את תחתית הקישוא כך שיעמוד יציב.
מערבבים ביחד את חומרי המילוי: קוסקוס, בצל קצוץ, שום כתוש, עגבניות קצוצות, צנוברים קלויים, כוסברה, נענע, מיץ לימון, ג'ינג'ר, שמן זית, בהרט, מלח ופלפל שחור. חובבי חריף במיוחד יכולים להוסיף למילוי גם את זנבו של פלפל אדום חריף, ללא גרעינים וקצוץ דק-דק.
מכניסים את המילוי לקישואים ומכסים בחזרה בכיפות.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
משמנים תבנית (אפשרי גם פיירקס) בשמן זית, מרפדים בפרוסות העגבניות, מפזרים מעליהן את הפטרוזיליה, הכוסברה והנענע. על עשבי התיבול נציב את הקישואים הממולאים, וביניהם נפזר את שיני השום החצויות, את תוכן הקישואים ששמרנו בצד, מלח ופלפל. אם נותר חלק מהמילוי מפזרים גם אותו בתבנית. מערים בזהירות את כוס היין האדום לתבנית, מכסים ברדיד אלומיניום (לדאוג לסגור היטב) ומכניסים לתנור למשך 45 דקות.
מוציאים מהתנור, ממתינים מספר דקות ומגישים. בתיאבון!