חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

רוסטביף סינטה עגל
משהו לאכול – רוסטביף של אושר מבית קיסוס brנתח רוסטביף עם הרבה שום ושמן זית
הוראות
מרכיבים
  1. 3 קילו נתח סינטה
  2. שני ראשי שום
  3. כוס שמן זית
  4. כף רוזמרין – טרי או יבש
  5. כף תימין – טרי או יבש
  6. 1 כף פלפל שחור גרוס
  7. 1 כף חרדל גרגירים
  8. 25 גרם גרעיני חמניה או צנובר
אופן ההכנה
  1. 1.מנקים את השום מהקליפה וחותכים לחצאים, בעזרת סכין חורצים את נתח הסינטה
  2. משני צדדיו ודוחפים לתוכו את השום (בנקודות שונות).
  3. 2.מניחים את הנתח בתבנית ומורחים את כולו בשמן זית.
  4. 3.מתבלים, תוך כדי עוסוי, בפלפל גרוס, גרגירי חרדל, תימין רוזמרין וניתן להוסיף,
  5. גרעיני חמניות, צונוברים או זירעי כוסברה.
  6. 4.מחממים תנור למשך 10 דקות ל-250°c ומכנסים את הבשר לתנור.
  7. לאחר 20 דקות בשול מורידים את החום ל-180°c וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.
  8. בתום הבישול יש להשאיר את הנתח עוד 10 דקות בתוך התנור הכבוי.
  9. 5. פורסים לרצועות דקות מזרזפים מעט חומץ בלסמי מעורבב עם שמן זית