חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

ריבת עשבי תבלין צלולה – מדהים
ריבת צמחיתבלין צלולה מדהימה למריחה לתוספת למכלי עוף ובשר brואפילו לסלט "תחליף מעולה לדבש צמחי תבלין"
הוראות
מרכיבים
  1. החומרים
  2. חצי כוס עלי ריחן[בזיליקום] נקיים וקצוצים
  3. חצי כוס עלי נענע,שטופים וקצוצים
  4. חצי כוס עלי מרווה,
  5. 2 תפוחי עץ מזן גרנד,על קליפתם,ללא הליבה,קצוצים.
  6. 3 כוסות מים
  7. 2 כפות מיץ לימון טרי
  8. רבע כוס חומץ בן יין לבן
  9. 4 כוסות סוכר
  10. רבע כפית מלח
  11. 3 כפות עלי פטרטזיליה,כתושים במעט מלח.
  12. שקית מוסלין (חיתול),לסינון, צנצנות בעלות פתח רחב,סגירה הרמטית,מעוקרות בתנור.
אופן ההכנה
  1. 1.שמים בסיר בינוני,את העלים והתפוחים,מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  2. מבשלים על אש נמוכה תוך בחישה כ 10 דקות. מסירים מהאש,מכסים ומשהים
  3. לשעתיים.
  4. 2.מעבירים את התערובת לשקית המוסילין,קושרים על הברז ומציבים מתחת סיר
  5. גדול לקליטת הנוזלים. אמורות להתקבל שתיים וחצי עד שלוש כוסות מיץ. אם
  6. הכמות אינה מספקת,יוצקים לשקית עוד מים רותחים,ומניחים להם להתנקז לסיר.
  7. 3.מוסיפים לסיר את מיץ הלימון והחומץ,ומביאים לרתיחה. מוסיפים את
  8. הסוכר,המלח,בוחשים עד שהריבה תגיע לסמיכות המתאימה. מסירים
  9. האש,מטפטפים מהריבה כף על צלחת נקיה,מצננים ומעבירים בריבה אצבע,אם
  10. הפס שנוצר בה שומר על צורתו והמירקם כמו של דבש ,הריבה מוכנה
  11. 4.בוחשים פנימה את עלי הפטרוזיליה.
  12. מציבים צנצנות מעוקרות על קרש,מרופד בנייר עיתון,יוצקים בזהירות את הריבה החמה,מנגבים ומדביקים תויות,תכולה ותאריך. שומרים במקום אפל ויבש.