מחממים מחבת רחבה. לאחר שהמחבת לוהטת מניחים בה את שוקי העוף לצריבה ולהשחמה יפה מכל צד. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. מוסיפים מעט שמן למחבת. מטגנים את הבצלים עד שנהיים שקופים ומוסיפים את הפטריות. מטגנים ביחד כדקה עד שתי דקות ומחזירים פנימה את השוקיים. מוסיפים את הקיאנטי והיין האדום. מוסיפים את הפירות היבשים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מכסים ומבשלים כארבעים דקות. מסירים את המכסה, מוסיפים את המלח והסוכר ומבשלים עד לאידוי מחצית הנוזלים.