שקשוקה ירוקה של תרד ערבי ובצל לבן של רפי כהן
שקשוקה ירוקה של תרד ערבי ובצל לבן br*כדאי לחפש בשוק תרד טורקי או תרד ערבי לקבלת התוצאה הטובה ביותר br br"מניסיוני, הטוניסאים הם המומחים הכי גדולים להכנת שקשוקה ולדעתי brהם בעלי הבית המקוריים שלה, מהם למדו כולם להכין שקשוקה. brלא הרבה יודעים את זה, אבל בכל מה שקשור למאכלי ביצים יש לטבחים הטוניסאים brמגע של קסם והם הפכו את בישול הביצים לאומנות של ממש – brאף אחד לא יודע לעשות את מה שהם עושים עם ביצים. brיצא לי לפגוש גרסאות מפתיעות למנות מוכרות ומנות מקוריות מדהימות brאצל בשלנים טוניסאים (במיוחד אצל אלו שחיים בטוניס ובצרפת): brבריק (עלה דקיק של בצק שמטוגן בשמן עמוק שלתוכו מחליקים ביצה), brחביתות מדהימות שכמוהן לא פגשתי באף מטבח, מאפי ביצים מיוחדים ועוד"