1/2 הגביע גבינה למריחה את השמנת ואת הבולגרית מפעילים עד קבלת עיסה אחידה מוסיפים מוסיפים את התבלינים והשמיר הסלומון המעושן וממשיכים לקצוץ בפולסים (הסלומון צריך להשאר בנתחים קטנים ולא משחה)
הכנת המתכון המשולב
1.מניחים בתבנית אפיה נייר אפיה
2.מניחים את הרינג על נייר האפיה (כדאי למרוח את דפנותיו בחמאה המומסת
3.לוקחים 2 כוסות קדאיף ומפרידים את שערותיו עם חמאה מומסת בקערה
4.בתחתית כל רינג מסדרים שכבה דקה כ 1 ס"מ לערך אך דחוסה מאוד של קדאיף
5.מדפנים את דפנות הרינג ברצועות הגמבה המוחמצת.
6.מזלפים את המילוי (ראה הוראות הכנה) עם מזלף מכינים מכסה מהקדאיף
ומניכים מעל בעדינות ולוחצים מעט ובעדינות שהמילוי לא יצא
7.מזלפים מעל מעט חמאה מומסת ומכניסים לתנור שחומם ל 150 מעלות ל 15 דקות