מקמחים את נתחי הקרפיון. מחממים את השמן במחבת עם שוליים גבוהים (שיכולה גם להיכנס לתנור). מטגנים את פרוסות הדג עד להזהבה קלה משני הצדדים ומוציאים החוצה. מכניסים לשמן את השום, הבצל ופלפל הצ'ילי. מערבבים היטב ושובכים פנימה את מיץ העגבניות, המים והציר. מערבבים היטב ומוסיפים את רסק העגבניות ושוב מערבבים. מחזירים את הדגים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מסדרים יפה את העגבניות מלמעלה ואח"כ את הפלפלים ומפזרים מעל את גבעולי הכוסברה. מכסים ומעבירים לתנור שחומם מראש למאתיים מעלות למשך כעשרים דקות. אחרי עשרים דקות מסירים את המכסה וממשיכים לצלות עוד כעשר דקות שהעגבניות והפלפלים יקבלו גוון יפה של צלייה מלמעלה.