1. בתנית עם ניילון נצמד בתחתיתה וגולש מכל צד עד למחצית מפזרים את תערובת הסוכר
והמלח מעל הפילה סלמון, מוסיפים את השמיר והג'ינג'ר
2. על מחבת קולים מעט את תערובת התבלינים ומערבבים עם השמן זית
3. מפזרים ומדביקים על הסלומון את תערובת התבלין ושא החומרים
4. סוגרים הכל בניילון נצמד ומשרים למשך 48 שעות (עם משקולת מעל). בזמן הזה המלח והסוכר מוציאים מה שנקרא לסלמון 'את המיץ' והנוזלים האלה 'כובשים' את הסלמון.
להגיש קר לאחר שפורסים את הסלמון דק.
*** למשקולת ניתן להכניס מספר קופסאות שימורים לניילון ולהנחי מעל