1.שמים בסיר את הזיתים, מכסים במים, מביאים לרתיחה, ומסננים. חוזרים על התהליך פעמיים נוספות.
2.מחממים בסיר את השמן, ומטגנים את העגבניות והשום 5 דקות. מוסיפים את הזיתים, ומתבלים במלח ופלפל שחור, בפפריקה ובכורכום. מוסיפים כוס מים, ומביאים לרתיחה. מכסים, ומבשלים על להבה נמוכה חצי שעה.
3.מוסיפים את הלימונים הכבושים, משפרים תיבול,
4.מכניסים את העוף ומבשלים שלושת רבעי השעה
5.מעבירים את העוף לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל250 מעלות עד השחמה כ 15 דקות
להגשה מסדרים את העוף על טאגין ומעליו שופכים את הרוטב כשהוא חם