חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אומלט חצילים וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אומלט חצילים וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים
1 חבילה לבנה (סקי)
4 כפות עשבי טיפול מעורבבים קצוצים
קמצוץ מלח
קמצוץ פלפל לבן
6 ביצים
אופן ההכנה
לחורר את החצלים ולשים על אש גלויה או תנור
לאחר שהחצילים עשויים להוציא את בשר החצילים
לשים במסננת לכמה דקות לאגירת נוזלים
לאחר מכן לשים את בשר החצילים וכל יתר החומרים מלבד הביצים
לערבב היטב
לשים מחבת קטנה עם שמן על האש , לשבור את הביצים להוסיף מלח ופלפל לשקשק
ושפוך לתוך המחבת לטיגון לאחר שטוגן למזוג כף מכל התערובת
לאמצע החביתה ולקפל את החביתה
להפוך ולטגן את הצד השני
בתיאבון
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון