חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז מבושל, קר
1 בצל קצוץ לקוביות גדולות
1/2 פלפל אדום קצוץ לקוביות קטנות
1 גזר בנוני קצוץ לקוביות קטנות
1/2 כוס אפונה ירוקה קפואה
1/2 כוס תירס קפוא
2 ביצים טרופות
2 בצלים ירוקים חתוכים לחתיכות באורך 1 ס"מ
3 כפות רוטב סויה
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
לחלוט מעט את האפונה והגזר, אפשר לשים מעט מים ולהכניס מספר דקות למיקרו.
לחמם 3 כפות שמן (רצוי במחבת טפלון) ולטגן את הפלפל האדום לאחר כדקה להוסיף את הגזר ולאחר דקה נוספת את הבצל, לאדות מספר דקות אין להשחים.
לפורר היטב את האורז ולהוסיפו למחבת ולטגן כ 4 דקות, להוסיף את האפונה והתירס ולערבב, להוסיף פלפל שחור, מלח ורוטב סויה ולערבב.
ליצור במרכז המחבת גומה לשפוך 1/3 מכמות הביצה, לתת לביצה להיקרש ואז לחתוך למספר חתיכות ולערבב, לעשות כך גם עם יתרת הביצים.
לפזר מעל את הבצל הירוק לטגן מעט ולהגיש.
מגיש: lior
מקור:
שתף את המתכון