חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אושפולאו
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אושפולאו
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 גזרים חתוכים לגפרורים
1 בצל גדול חתוך לפרוסות
בשר או עוף
3 כוסות אורז
תבלינים
שמן לטיגון הבשר
חופןצ גדול של צימוקים
אופן ההכנה
לטגן את הבצל להוסיף את הבשר ולטגן היטב
להוסיף כ- 3 כוסות מים חמים ולהביא לרתיחה
רק לאחר שהבשר רך!!(כשעה וחצי בבישול איטי) להוסיף את התבלינים
להוסיף 3/4 כף מלח
כפית כמון
3/4 כף כורכום
כפית גדולה קינמון
לבשל כ-5 דקות
להוסיף כוס מים חמים
להכניס את הגזר ולבשל 5 דקות נוספות
להוסיף את הצימוקים לבשל כדקה
להוציא את הבשר ולהניח בצד
להוסיף את האורז לא לערבב , להביא לרתיחה
להוסיף את הבשר מ למעלה
ואז להנמיך ולבשל כ-30 דקות עם מגבת מעל הסיר
מגיש: צביה
מקור: יהודית אלקלעי
שתף את המתכון