חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אמפאנדס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אמפאנדס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק: 1 כוס יין לבן
1 כוס שמן קנולה
קמח לפי הצורך- בערך חצי ק"ג
קורט מלח
חצי שקית אבקת אפיה
למילוי: 1 בצל גדול
מעט שמן לטיגון
1 קופסת טונה
2 עגבניות גדולות מרוסקות בפומפיה
1 קופסת תירס
זיתים ירוקים מגולענים וחתוכים
פלפל שחור
אופן ההכנה
לערבב את כל המצרכים לבצק (את הקמח להוסיף בשלבים) עד שמתקבל בצק מאוד רך, שנפרד מדפנות הקערה.
לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לפחות לשעה.
לקצוץ את הבצל קטן ולטגן עד שיזהיב.
להוסיף את הטונה והפטריות ולהמשיך לטגן.
להוסיף את העגבניות המרוסקות ולטגן היטב עד שלא ישארו נוזלים.
להוסיף את הזיתים ופלפל שחור לערבב היטב.
לקרר את התערובת.
לחלק את הבצק לשניים ולרדד על משטח מקומח לעלה דק. לקרוץ עיגולים בקוטר של ספל גדול.
להניח במרכז מהתערובת ולקפל לחצי. להדק קצוות.
להניח בתבנית אפיה למרוח מעל ביצה טרופה . ניתן לפזר מעל סומסום.
לאפות עד שיזהיב מעט.
מגיש:
מקור: ארגנטינה
שתף את המתכון