חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אמפנדה בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אמפנדה בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 ק"ג קמח
200 גר' מרגרינה
3/4 כוס מים בתוספת
2 כפיות מלח
למילוי:
200 גר' בצל ירוק קצוץ
1 בצל קצוץ בינוני
פלפל לבן
פלפל חריף או שאטב
אורגנו
פפרקיה מתוקה
מלח
3 ביצים קשות
1 קופסא קטנה של עגבניות מרוסקות
100 גר' זיתים ירוקים טבעות או חרוזית
1 ק"ג בשר בקר טחון
אופן ההכנה
מילוי:לטגן בצל ירוק ולהוסיף את הבצל הרגיל. לתבל בחצי כמות התבלינים, להוסיף את העגבניות המרוסקות. לבשל 2-3 דקות, על אש גבוהה ולהוסיף את כל כמות הבשר ולבשל עד שמרבית הנוזלים מתאדים, לקראת סוף הבישול להוסיף את הזיתים, יתרת התבלינים ולקרר. כשהמילוי קר לגרד פנימה את הביצים הקשות.
שופכים את הקמח לקערה ויוצרים עיגול במרכז. מוסיפים את המרגרינה ובאיטיות מוסיפים את המים ולשים עד שמתקבל בצק לח וחלק. לתת לבצק לנוח בזמן שהמילוי מתקרר.
מרדדים את הבצק לעובי של 2 ס"מ בעזרת מערוך. יוצרים עיגולים בקוטר 12 ס"מ. שמים כף וחצי מן המילוי במרכז העיגול ומקפלים לחצי ומהדקים (צורה של 1/2 ירח).
משמנים מעט תבנית אפיה, מסדרים את האמפנדרה על תבנית, מורחים ביצה ואופים בחום של 180-200 מעלות במשך 10 דקות או עד שמזהיב
מגיש: ליאןן
מקור: --
שתף את המתכון