חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אמפנדס אורגינלי מתכון ארגנטיאי
Votes: 1
דירוג: 4
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אמפנדס מתכון ארגנטינאי brכיסונים אפויים ממולאים כדבאי הריר הריר נוטף מהמחשבה brעל נגיסה הראשונה
אמפנדס אורגינלי מתכון ארגנטיאי
Votes: 1
דירוג: 4
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אמפנדס מתכון ארגנטינאי brכיסונים אפויים ממולאים כדבאי הריר הריר נוטף מהמחשבה brעל נגיסה הראשונה
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 ק"ג קמח
200 גר' מרגרינה
3/4 1 כוס מים
2 כפיות מלח
למילוי:
5 בצלים קצוץ דק
1 צרור בצל ירוק
1 כפית פלפל לבן
1 אבקת צילי
1 כף אורגנו
1 כף פפריקה מתוקה
מלח לפי הטעם
400 גר' עגבניות מרוסקות
1 ק"ג בשר טחון
3 ביצים קשות, חתוכות גס
100 גר' טבעות זיתים ירוקים
להברשה: 1 ביצה טרופה
אופן ההכנה
אופן ההכנה
שלב א': הבצק
1 . שופכים את הקמח לקערה גדולה. יוצרים גומה במרכז, מוסיפים את
המרגרינהומערבבים.
2 . מוסיפים את המים והמלח בהדרגה ובאיטיות ומעבדים עד לקבלת בצק
לח ורך.
3 . מכסים את הבצק ומניחים בטמפרטורת החדר.
שלב ב': המילוי
1 . מטגנים את הבצלים ומתבלים בפלפל לבן, פלפל חריף, אורגנו,
את הפפריקה המתוקה ומלח.
2 . מוסיפים את העגבניות המרוסקות.
3 . מבשלים על אש גבוהה במשך כשלוש דקות ומוסיפים את הבשר.
4 . מוסיפים את הביצים הקשות וטבעות הזיתים ומערבבים.
מצננים.
5 . מרדדים את הבצק. בעזרת כלי עגול בעל פתח רחב יוצרים עיגולים
בקוטר של כ- 12 ס"מ ובעובי של כ- 2 מ"מ.
6 . במרכז כל עיגול מניחים ככף וחצי מהמילוי, מקפלים לחצי ומהדקים
בעזרת האצבעות.
7 . מסדרים את הכיסונים על תבנית משומנת, מורחים ביצה טרופה ואופים
בתנור בחום בינוני של 180-200 מעלות כעשר דקות.
(ניתן לטגן בשמן עמוק)
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון