חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אמפנדס בוליביני "סלטנייס" - saltenas
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אמפנדס בוליביני "סלטנייס" - saltenas brמקור - העיר סוקרה (עיר הבירה של בוליביה)
אמפנדס בוליביני "סלטנייס" - saltenas
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אמפנדס בוליביני "סלטנייס" - saltenas brמקור - העיר סוקרה (עיר הבירה של בוליביה)
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים :
לבצק:
400 גרם קמח
2 חלמוני ביצה
200 גרם מרגרינה
2 כפות סוכר
1/2 כוס מי מלח
2 כפות פלפל אדום חריף קצוץ
למילוי:
1 ק"ג בשר בקר טחון
5 כוסות מרק עוף צח
100 ג´ פלפל אדום חריף קצוץ.
6 תפו"א מבושלים חתוכים לקוביות
2 בצלים קצוצים
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
400 גרם זיתים שחורים
1 כף סוכר
1 קופסא אפונה משומרת
כפית פלפל
אופן ההכנה
אופן ההכנה :
בצק:
לערבב את הקמח עם הסוכר, המרגרינה, הביצים והפלפל הקצוץ.
לאחר מכן להוסיף את מי המלח והחלמונים ולהמשיך
ללוש עד שמתקבל בצק אחיד.
לשטח את הבצק וליצור עיגולים בעובי 1/2 ס"מ ובקוטר 10 ס"מ.
מילוי:
לטגן במחבת את הבצל עם הפלפל הקצוץ.
כשמזהיב להוסיף 4 כוסות מרק עוף צח ולהרתיח.
לאחר שרתח להוסיף את הבשר ולבשל כ-15 דקות.
להוריד מהאש ולהוסיף את הפטרוזיליה , האפונה , תפו"א, כוס מרק עוף צח, מלח ופלפל.
להשרות ללילה שלם במקרר.
למלא את עיגולי הבצק במילוי (לכל אחד להוסיף זית שחור)
לסגור ולמשוח בחלבון ביצה.
לאפות בחום של 250 מעלות עד שמשחים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון