חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אנטרקוט צרוב בסגנון אסייאתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה נפלאה שמתאימה, למשל, כמנה ראשונה בארוחת מנגל. להכנה, חשוב להקפיד על נתחי סטייק עבים ועל גחלים חמות מאוד. התוצאה היא צריבה עזה מבחוץ ומרכז שנשאר נא, נפרס ומוגש עם רטבים המזכירים בטעמם את אלו המוגשים עם דגים נאים בארוחת סושי יפנית (את המרכיבים לרטבים אפשר להשיג ברשתות השיווק או בחנויות למוצרי המזרח הרחוק).
אנטרקוט צרוב בסגנון אסייאתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה נפלאה שמתאימה, למשל, כמנה ראשונה בארוחת מנגל. להכנה, חשוב להקפיד על נתחי סטייק עבים ועל גחלים חמות מאוד. התוצאה היא צריבה עזה מבחוץ ומרכז שנשאר נא, נפרס ומוגש עם רטבים המזכירים בטעמם את אלו המוגשים עם דגים נאים בארוחת סושי יפנית (את המרכיבים לרטבים אפשר להשיג ברשתות השיווק או בחנויות למוצרי המזרח הרחוק).
הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 כפית פלפל לבן
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח גס
1/4 כפית פפריקה אדומה
1/4 כפית אבקת ג'ינג'ר טחון מיובש
אפשרות: 1/4 כפית תערובת חמשת התבלינים סינית (להשיג בחנויות תבלינים)
נתח אנטרקוט או סינטה בקר במשקל 400-450, מחולקים לנתח או שניים בעובי 3-4 ס"מ כ"א
להגשה:
1/2 כוס רוטב סויה
כ-1/2 כוס ג'ינגר מוחמץ (להשיג בצנצנות ברשתות השיווק)
אפשרות: 4 כפיות אבקת וואסבי (ה"חזרת" היפנית) מעורבבת עם מעט מים, לקבלת משחה
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כל התבלינים. מורחים את נתחי הבקר בתערובת מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר כ-20 דקות.
מבעירים גריל פחמים.
כשהגחלים חמות מאוד, מניחים את הנתח או הנתחים על הרשת וצורבים 2 דקות מכל צד (ושימו לב: כאן מדובר על 4 צדדים, כי הנתח עבה במיוחד). מסירים מהגריל ומשהים בטמפרטורת החדר כ-2 דקות.
מניחים את הנתח או הנתחים על משטח עבודה, פורסים פרוסות דקות ומגישים, בדיוק כמו סושי, עם סויה, ג'ינגר מוחמץ ווסבי.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון