חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אנצ'לדס ממולאים בעוף, בסלסה ורדה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האנצ'ילדה היא מנה מסורתית העשויה טורטיית תירס ממולאת בנתחי עוף רכים ומתובלת בסלסה העשויה עגבניות ירוקות מזן מיוחד הגדל במקסיקו ובישראל. עגבניות אלו נשארות ירוקות גם כשהן בשלות וטעמן כטעם עגבנייה בשלה. ניתן להשיג בישראל סלסה העשויה עגבניות ירוקות. במתכון זה ניתן להחליף את טורטיית התירס המקורית בטורטיה מקמח לבן.
אנצ'לדס ממולאים בעוף, בסלסה ורדה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האנצ'ילדה היא מנה מסורתית העשויה טורטיית תירס ממולאת בנתחי עוף רכים ומתובלת בסלסה העשויה עגבניות ירוקות מזן מיוחד הגדל במקסיקו ובישראל. עגבניות אלו נשארות ירוקות גם כשהן בשלות וטעמן כטעם עגבנייה בשלה. ניתן להשיג בישראל סלסה העשויה עגבניות ירוקות. במתכון זה ניתן להחליף את טורטיית התירס המקורית בטורטיה מקמח לבן.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות סלסה ורדה (ירוקה) מוכנה מתוצרת טרז פזוס
1/4 כוס שמן תירס
12 טורטיות תירס או קמח לבן בקוטר 12-16 ס"מ
1/2 1 כוסות עוף בגריל או עוף מבושל, ללא עצמות ועור, קרוע לרצועות דקות וארוכות
1/2 כוס בצל קצוץ דק
להגשה:
1 בצל לבן קטן חתוך לעיגולים דקים
1 כפות שומשום קלוי
אופן ההכנה
מחממים את הסלסה בקלחת קטנה. מחממים את השמן במחבת.
כשהשמן מתחמם, טובלים את הטורטיות אחת, אחת בשמן החם, לריכוך, מוציאים מייד ומעבירים למסננת, או מניחים על נייר סופג, לניקוז עודפי השמן. שומרים חם
מניחים על משטח עבודה, מורחים במרכז כל טורטיה, מעט שמנת, מניחים מעל את רצועות העוף, מפזרים את הבצל הקצוץ ומגלגלים לצורת סיגר. מניחים בצלחת הגשה.
מורחים מעל הטורטיות את הסלסה הירוקה הנותרת ומגישים מייד.
הצעת הגשה:
מגישים עם אורז לבן
מעטרים בבצל לבן חתוך לעיגולים ושומשום קלוי
https://www.trespesos.co.il/אנצלדס-ממולאים-בעוף-בסלסה-ורדה
מגיש: Dganit Amitay
מקור:
שתף את המתכון