חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אסקלופ עוף ביין לבן ופיטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון לאסקלופ עוף ביין לבן ופיטריות
אסקלופ עוף ביין לבן ופיטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון לאסקלופ עוף ביין לבן ופיטריות
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
600 גרם נתחי חזה עוף
1/3 כוס קמח לבן
6 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
1/2 כוס יין לבן
250 גרם פטריות שמפיניון, חתוכות לפרוסות
1/2 בצל בינוני, קצוץ דק.
אופן ההכנה
מחממים במחבת חצי מכמות השמן ומטגנים בו את הבצל עד להשחמה חלקית
מוסיפים למחבת את הפטריות, מחלישים את האש ומטגנים את הפטריות עד שצבען משתנה. מוציאים מהמחבת את הפטריות והרוטב.
טובלים את הבשר בקמח, מוסיפים את השמן ומטגנים בו את ההעוף במשך דקות ספורות.
מוציאים את הבשר מהמחבת, מחזירים אליו את הפטריות, מוסיפים את היין, ממליחים ומפלפלים ומבשלים עד אשר חצי מכמות הנוזלים מתאדה.
מחזירים שוב את חזה העוף לחימום קל ולספיגת הרוטב ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון