חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אפל קרמבל אמיתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הכי קל והכי טעים בעולם ל"אפל קרמבל"
אפל קרמבל אמיתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הכי קל והכי טעים בעולם ל"אפל קרמבל"
הוראות הכנה
מרכיבים
לקרמבל:
300 גרם קמח
150 גרם חמאה
75 גרם סוכר
למילוי התפוחים:
1 ק"ג תפוחים ירוקים, חמוצים מקולפים
150 גרם סוכר
3 כפות מים
אופן ההכנה
1. חותכים את התפוחים הקלופים לשמיניות ומסדרים בתבנית ששומנה בחמאה
2. בוזקים מעל את הסוכר וכפות המים
3. הכנת ה"קרמבל": בקערה, מכניסים את הבצק, החמאה והסוכר.
מפוררים עם הידיים, עד שהחומרים מתערבבים ונוצרים פירורים גדולים.
4. מכסים את התפוחים בבצק (יש לאטום עם הבצק כך שלא יראו תפוחים)
5. אופים במשך 45 דקות בחום של 180 מעלות.
את העוגה אוכלים ישירות מהתבנית בתוספת גלידה וניל.
זהירות: חם וממכר!!!
מגיש:
מקור: אנגליה
שתף את המתכון