חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אריטישוק ירושלמי בחמאה גרעיני שומר ושמיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אריטישוק ירושלמי בחמאה גרעיני שומר ושמיר
אריטישוק ירושלמי בחמאה גרעיני שומר ושמיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אריטישוק ירושלמי בחמאה גרעיני שומר ושמיר
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
½ ק"ג ארטישוק ירושלמי, קלוף וחתוך לטבעות
1 כפית מיץ לימון
3 כפיות שמיר קצוץ
1 כף מחוקה זרעוני שומר או אניס
30 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.שמים את הארטישוק הירושלמי בסיר ומכסים במים קרים. מוסיפים את מיץ הלימון. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 20-10 דקות
עד שהארטישוק מתרכך מעט.
2.מכבים את האש, מסננים, מוסיפים את גרעיני השומר שניקלו על מחבת כמהה שמיר וחמאה, פלפל טחון גס ומלח גס. מגישים חם כתוספת .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ניסוי ותהיה
שתף את המתכון